Open plaatsen op Arcadia (de Branding, Rotterdam Hillegersberg)

We hebben een open plaatsen op onze locatie Arcadia, de Branding, in Hillegersberg. De Branding biedt zowel groepswonen als begeleid zelfstandig wonen aan mannen tussen de 18 en 40 jaar.
Begeleiding is 24/7 aanwezig. Cliënten hebben hun eigen 2-kamer appartement. Daarnaast kunnen de cliënten gebruikmaken van de algemene woonkamer. Deze gezamenlijke woonkamer heeft diverse mogelijkheden voor zowel groeps- als individuele momenten.

Het wooncomplex biedt een aantal extra faciliteiten. Zo is er inpandige dagbesteding, een kapsalon, fysiotherapeut en een kleine winkel gevestigd. Daarnaast is er een grote recreatiezaal met restaurant waar regelmatig activiteiten worden georganiseerd. Er is een volledig ingerichte wasserette aanwezig waar bewoners voor een acceptabel bedrag zelf de was kunnen doen.
Huisartsenzorg, fysiotherapie en winkelstraat zijn op loopafstand aanwezig, evenals openbaar vervoer (buslijn 35), het Argonautenpark en diverse recreatie-/sportmogelijkheden.

Omdat de Branding deel is van een gebouw met meerdere zorgorganisaties is er extra aandacht voor het risico op overlast. Daarom gelden er een aantal criteria:
-geen verslaving en (soft)drugsgebruik
-stabiliteit qua psychiatrische- en agressie-problematiek
-geen antisociaal gedrag zoals diefstal, intimidatie e.d.

https://www.profilazorg.nl/locaties/arcadia

Benodigde indicatie

Benodigde indicatie: ZZP VG03, 04 en 06

Aanmelden

Aanmelden kan bij de afdeling Zorgbemiddeling via (030) 635 75 00 of via zorgbemiddeling@profilazorg.nl.