Ontmoet Natascha

Datum

Vandaag is het de ‘Dag van het respect voor de zorg’ en daarom zetten wij onze zorgmedewerkers graag in het zonnetje. Lees hier het mooie verhaal van één van onze zorghelden.

 

Natascha Brouwer (36 jr), is werkzaam als Jeugd en Gezinscoach bij Profila Jong. Samen met ouders werkt zij aan een veilige thuissituatie.

Het mooiste van haar werk is dat geen twee dagen hetzelfde zijn. Elk dag biedt een uitdaging om creatief naar situaties te kijken. Natascha neemt zichzelf vaak voor om te kijken waar ze met ouders lol om heeft gehad. Samen lachen om situaties geeft ruimte om verder te leren. “Ik kom niet voor niks bij gezinnen, vaak is er sprake van een opgelegde maatregel en hebben ouders geen zin in de samenwerking met mij. Dat doorbreken vraagt soms om out-of-the-box acties.”

Natascha’s droom voor de Profila Zorggroep is dat we mogen uitblinken waar we goed in zijn en dat steeds meer organisaties en ouders ons weten te vinden. Dat we mogen werken vanuit de visie dat alk mens geaccepteerd wordt om wie hij/zij is. En dit ook uitstralen met elkaar!

Haar tips: “Vier succes en falen! Beide zijn belangrijk om jezelf en een ander te laten groeien. Wat heb je bereikt? Wat is de blunder van de week? Eet taart, hang slingers op, want een feestje vieren voor een ander, daar kunnen hele verrassende dingen uitkomen!”