Ontmoet Myrthe

Datum

Myrthe Kamphuis (23 jr) is begeleider bij stichting Grip op je Leven in Nunspeet. Naast dat zij deelnemers individueel en in de groep begeleidt, is zij ook persoonlijk begeleider. En sinds juni dit jaar is Myrthe werkzaam als coördinerend begeleider. Dit houdt in dat ze stagecoördinator is en gaat over de intakes, planning en kwaliteit.

Het mooiste aan haar werk vind ze het om met allerlei verschillende mensen te mogen werken. “Mijn werk is erg divers, zo begeleid ik het ene moment een dagbestedingsgroep met meiden en het volgende moment begeleid ik een meisje van 12 jaar onder schooltijd. Dit maakt mijn werk erg afwisselend.” Verder geniet Myrthe ervan om te zien hoe dieren en natuur effect hebben op de deelnemers.

Myrthe haar wens voor de Profila Zorggroep is dat we in ons werk, door de christelijke identiteit en de waarden en normen van de organisatie, een verschil mogen maken in de levens van de deelnemers.

Of ze nog tips heeft voor plezier op de werkvloer? “Persoonlijk contact met deelnemers en collega’s is erg belangrijk. Daarnaast kan een dosis humor ook erg helpen. Iets waar bij Grip geen tekort aan is!”