Ontmoet Conny!

Datum

Conny Slagboom (31) is werkzaam als coördinerend begeleider op onze locatie De Ark, afdeling Regenboog. In 2019 begon zij als persoonlijk begeleider en verpleegkundige en een jaar later kon zij al doorgroeien in de functie van coördinerend begeleider.
Het team van de coördinerende begeleiders op De Ark is op zoek naar nieuwe collega’s en daarom vertelt Conny graag wat haar werk zo leuk maakt!

“Het werken op de Ark is ontzettend leuk omdat we hier samenwerken met een prachtig en enthousiast team dat zich steeds verder aan het ontwikkelen is. Nu worden we bijvoorbeeld allemaal getraind om te werken met de methode Triple-C.
De doelgroep op De Ark is geen doorsnee doelgroep en brengt soms de nodige uitdagingen met zich mee. Dat maakt dat iedere dag weer anders is!

Ik word er heel enthousiast van om in mijn functie als coördinerende begeleider een team te mogen (aan)sturen. Je draagt echt bij aan de groei en ontwikkeling van het team en collega’s individueel. Dat geeft mij veel voldoening. Ook is het fijn dat we als coördinerende begeleiders onderling veel samenwerken en sparren. Samen willen we het beste in iedereen, dat geldt voor de cliënten én de medewerkers, naar boven halen.
Bij Profila Zorggroep krijg je ruimte om jezelf als professional én mens te leren kennen binnen een christelijke visie en dat is mooi!”

Word jij onze nieuwe coördinerend begeleider? Klik hier en solliciteer vandaag nog!