MijnDossier

MijnDossier is een beveiligde website waarmee cliënten en verwanten of vertegenwoordigers op een eenvoudige manier gegevens uit het cliëntdossier kunnen raadplegen.
MijnDossier geeft geen volledige inzage in het cliëntdossier maar geeft wel de mogelijkheid om gedeelten ervan te bekijken.

U heeft als cliënt de mogelijkheid om een account aan te vragen voor uzelf en voor maximaal drie vertegenwoordigers. Het aanvragen van een account kan gedaan worden bij de persoonlijk begeleider.

Voor het aanvragen van een account zijn een persoonlijk mobiel telefoonnummer en een e-mailadres vereist. Heeft u dat niet, dan kunt u ook geen toegang krijgen tot het portaal. Je kunt dan wel iemand toestemming geven die voor je in kan loggen. Het mobiele nummer is nodig om tijdens het inloggen een sms te kunnen ontvangen. Dit is een extra beveiligingsstap waarmee wij de veiligheid van jouw gegevens kunnen garanderen.

Voor het gebruik van MijnDossier zijn gebruikersvoorwaarden en spelregels opgesteld. Deze vind je ook terug op de inlogpagina van MijnDossier.

Inloggen Mijn Dossier