Wanmolen

Begeleid wonen in Poortugaal

Woonlocatie Wanmolen biedt een woongroep voor mensen met een (matige) verstandelijke beperking. Er wonen 14 mensen die 24 uur per dag zorg krijgen. Elke bewoner heeft een ruime slaapkamer  eigen douche en toilet. Deze locatie is gelegen in een moderne, rustige woonwijk in het dorp Poortugaal.

Voor wie?

Op locatie Wanmolen bieden we zorg aan mensen vanaf 18 jaar met een licht tot matige verstandelijke beperking, eventueel met een psychiatrische aandoening en/of autisme.

Benodigde indicatie

Om in aanmerking te komen voor begeleid wonen op de Wanmolen is een van de volgende indicaties vereist:

  • VG Wonen met begeleiding en verzorging (oude ZZP VG 3)
  • VG Wonen met begeleiding en intensieve verzorging (oude ZZP VG 4)
  • VG Wonen met intensieve begeleiding, verzorging en gedragsregulering (oude ZZP VG 6)

Wonen

Woonlocatie Wanmolen bestaat uit twee woningen met elk een eigen voordeur. De woningen zijn met een gang aan elkaar verbonden en zijn beide voorzien van een ruime woonkamer met open, moderne keuken. Er wordt door beide groepen gebruik gemaakt van de ruime achtertuin. Alle bewoners hebben een eigen kamer met eigen douche en toilet.

Begeleiding

Wanmolen biedt 24-uurs begeleiding. ‘s Nachts is een medewerker aanwezig die slaapdienst heeft. De begeleiding is gericht op het behouden van de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van de cliënten. Cliënten krijgen begeleiding en ondersteuning bij het nemen van beslissingen, het maken van keuzes en bij het inhoud geven aan hun dagelijkse leven. De begeleiding wordt aangepast aan de mogelijkheden van de cliënt.

Adres en route
Wanmolen 15
3171 DM Poortugaal

Meer weten? Neem contact op met Zorgbemiddeling.

Als u uzelf of iemand anders wilt aanmelden voor wonen of begeleiding bij Profila Zorg, kunt u contact opnemen met onze afdeling Zorgbemiddeling. Zij nemen de zorgvraag met u door en maken een eerste inventarisatie of Profila Zorg u verder kan helpen. Ook kunnen zij u vertellen welke zorg en begeleiding beschikbaar is op de verschillende locaties.