BZW Poortugaal

Binnen Poortugaal biedt Profila Zorg begeleid zelfstandig wonen aan. Bij begeleid zelfstandig wonen woon je in Poortugaal in je eigen appartement of huisje.  De begeleiding is op afspraak, en je kunt 24 uur per dag een beroep doen op een steunpunt in Poortugaal.

Voor wie?

Bij BZW bieden we zorg aan mensen vanaf 18 jaar met een licht tot matige verstandelijke beperking, eventueel met een psychiatrische aandoening en/of autisme. Er wordt wel verwacht dat je een bepaalde mate van zelfstandigheid hebt waardoor je zelfstandig kunt wonen.

Benodigde indicatie

 • Wonen bij BZW kan met een geldige WLZ of WMO indicatie. Voorbeelden zijn:
  • VG Wonen met begeleiding en verzorging (oude ZZP VG 3)
  •  VG Wonen met begeleiding en intensieve verzorging (oude ZZP VG 4)
  • VG Wonen met intensieve begeleiding, verzorging en gedragsregulering (oude ZZP VG 6)
  • Wmo beschermt wonen
  • Wmo begeleiding

Wonen

Binnen Poortugaal bieden we zorg aan bij diverse woningen. Dit zijn huisjes, gezinswoning, appartementen en 55+ woning. Allen met een (kleine) slaapkamer, woonkamer, badkamer en keuken.

Begeleiding

Binnen Begeleidzelfstandig wonen wordt er gewerkt met begeleiding op afspraak. Daarnaast kun je 24 uur per dag terug vallen op het steunpunt de Wanmolen, wat zich op loopafstand bevindt.

Omgeving

De woningen voor BZW bevinden zich allemaal op loopafstand van de Metro. Ook zijn winkels, eetgelegenheden en een huisarts in de buurt.
 

Adres en route
Poortugaal

Meer weten? Neem contact op met het Zorgloket.

Als u uzelf of iemand anders wilt aanmelden voor wonen of begeleiden bij Profila Zorg, kunt u direct contact opnemen met ons zorgloket. Zij nemen de zorgvraag met u door en maken een eerste inventarisatie of Profila Zorg aan de zorgvraag kan voldoen. Ook kunnen zij u vertellen op welk van onze locaties welke zorg geboden wordt.