Verwantenraad | Lid

Ingrid Bijleveld

Ik ben Ingrid Bijleveld, getrouwd met Geerten Willem, die werkzaam is bij een veerdienst. Wij wonen in Harlingen en hebben twee kinderen. Onze dochter Dorinda woont in Steenwijkerwold en onze zoon Berend-Jan woont met zijn vrouwe Marieke in Ede. In het dagelijks leven ben ik huisvrouw.

Na zes jaren met veel plezier op woonlocatie Brasem in Hoogeveen te hebben gewoond, woont Dorinda nu op Vredenburg in Steenwijkerwold. In Gods ogen zijn wij allemaal bijzonder en destijds hebben wij dan ook bewust gekozen voor een woonvorm met een christelijke identiteit.

Gezond zijn is niet vanzelfsprekend, ook niet voor mij. Dat merk ik ook nu ik dit stukje schrijf. Het is foutloos, maar wel omdat ik de spellingscontrole gebruik. Doe ik dat niet, dan ziet het er als volgt uit: Door een cva sgrijf ik op dezu manier. U ziet het al, het is best tu snappun, maar het is foneties. Ook allus wat met gutallun tu makun heeft is voor mij moejluk. Daarom weet ik dat ziek zijn topsport is. Maar als gezin zijn wij gelukkig en hebben wij onze weg daarin gevonden.

Henk Scheepstra vroeg aan mij of ik in de Verwantenraad wilde en ik wil dit graag doen, maar u begrijpt met mijn beperking vroeg ik mij af of het wel gaat lukken. Wij wonen in Harlingen, dus bij de vergaderingen zal ik weinig aanwezig zijn. Ik hoop op mijn manier een positieve bijdrage te kunnen leveren aan goede zorg.