BZW Poortugaal

Binnen Poortugaal biedt Profila Zorg begeleid zelfstandig wonen aan. Bij begeleid zelfstandig wonen woon je in Poortugaal in je eigen appartement of huisje.  De begeleiding is op afspraak, en je kunt 24 uur per dag een beroep doen op een steunpunt in Poortugaal.

Voor wie?

Bij BZW bieden we zorg aan mensen vanaf 18 jaar met een licht tot matige verstandelijke beperking, eventueel met een psychiatrische aandoening en/of autisme. Er wordt wel verwacht dat je een bepaalde mate van zelfstandigheid hebt waardoor je zelfstandig kunt wonen.

Benodigde indicatie

  • Wonen bij BZW kan met een geldige Wlz-indicatie. Voorbeelden zijn:
    • VG Wonen met begeleiding en verzorging (oude ZZP VG 3)
    •  VG Wonen met begeleiding en intensieve verzorging (oude ZZP VG 4)
    • VG Wonen met intensieve begeleiding, verzorging en gedragsregulering (oude ZZP VG 6)

Wonen

Binnen Poortugaal bieden we zorg aan bij diverse woningen. Dit zijn huisjes, gezinswoning, appartementen en 55+ woning. Allen met een (kleine) slaapkamer, woonkamer, badkamer en keuken.

Begeleiding

Binnen Begeleid Zelfstandig Wonen wordt er gewerkt met begeleiding op afspraak. Daarnaast kun je 24 uur per dag terug vallen op het steunpunt de Wanmolen, wat zich op loopafstand bevindt.

Omgeving

De woningen voor BZW bevinden zich allemaal op loopafstand van de Metro. Ook zijn winkels, eetgelegenheden en een huisarts in de buurt.
 

Adres en route
Poortugaal

Meer weten? Neem contact op met Zorgbemiddeling.

Als u uzelf of iemand anders wilt aanmelden voor wonen of begeleiding bij Profila Zorg, kunt u contact opnemen met onze afdeling Zorgbemiddeling. Zij nemen de zorgvraag met u door en maken een eerste inventarisatie of Profila Zorg u verder kan helpen. Ook kunnen zij u vertellen welke zorg en begeleiding beschikbaar is op de verschillende locaties.