Een plek om te wonen

‘Thuis’ is de plek waar je wordt geaccepteerd, waar je je veilig voelt en waar je mag zijn wie je bent. Iedereen verlangt naar een fijn thuis. En dat is precies wat Profila Zorg biedt aan de bewoners van haar woonlocaties.

Als je niet meer bij je ouders woont, is dat best wel spannend. Daarom krijg je bij Profila Zorg de begeleiding die bij jou past. Sommigen kunnen na een tijdje doorstromen naar een eigen huis. Ook dan kan je terugvallen op iemand van Profila Zorg die jou begeleidt en verder helpt.

Vader Willem (63) van zoon Bram (37): “Ten diepste wil je de zorg voor je kind helemaal niet uit handen geven. Maar hier kennen ze mijn zoon wérkelijk. Dat geeft rust, dat geeft vertrouwen.

 

Locaties

We hebben diverse huizen voor mensen met verschillende indicaties: van zo zelfstandig mogelijk wonen met enige begeleiding tot en met 24-uurs begeleiding en totale verzorging. Op het overzicht van locaties vind je alle woon- en dagbestedingslocaties van Profila Zorg. Je leest er hoe de locaties eruit zien, welke vormen van begeleiding er zijn en met welke indicatie je er terechtkunt.

Wonen voor diverse groepen mensen

Voor het wonen bij Profila Zorg heb je de indicatie ZZP-VG3 of hoger nodig. Dit moet je regelen bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Heb je een andersoortige indicatie? Neem dan contact op met onze afdeling Zorgbemiddeling om te kijken welke mogelijkheden er zijn. 

Aanmelden

Als je jezelf of iemand anders wil aanmelden voor wonen of begeleiding bij Profila Zorg, kun je contact opnemen met onze afdeling Zorgbemiddeling. De medewerkers van Zorgbemiddeling bepalen of Profila Zorg aan de zorgvraag kan voldoen. Ook weten zij precies welke zorg en begeleiding mogelijk is.  

Je kunt Zorgbemiddeling bellen, tel. (030) 635 75 00, of mailen: zorgbemiddeling@profilazorg.nl.