Dagbesteding

Dagbesteding biedt de kans om net als ieder ander deel te nemen aan het arbeidsproces en de maatschappij. Het geeft structuur in je leven. Bovendien leer je in een open en gezellige sfeer andere mensen kennen.

Profila Zorg biedt verschillende vormen van dagbesteding. Op twee locaties kun je meedoen aan een activiteitenprogramma. En onze twee zorgboerderijen hebben altijd passend werk voor mensen die door een beperking afstand hebben tot het arbeidsproces. 

Verder kunnen wij helpen passend werk te vinden bij een bedrijf of instelling in je eigen omgeving. Een van onze medewerkers komt regelmatig langs, ook als je eenmaal aan de slag bent.

Begeleidingsplan

De werkzaamheden gebeuren op basis van een persoonlijk begeleidingsplan. Daarin wordt beschreven wat je kunt en wilt leren. Dit loopt van zeer gestructureerd en gefaseerd tot meer zelfstandig met eigen initiatief, en van individueel tot in groepsverband. De nadruk ligt op persoonlijkheidsontwikkeling, het aanleren van nieuwe vaardigheden, het ontwikkelen van sociaal wenselijk gedrag en het ontwikkelen van werkplezier.

Klik voor meer informatie over onze dagbestedingslocaties op een van onderstaande links.

Activiteitencentrum De Poort (Puttershoek)

Activiteitencentrum Robijn (Rotterdam)

Zorgboerderij Bonaventura (Strijen)

Dagbesteding De Horizon (Rotterdam-Hillegersberg)

Aanmelden

Als je jezelf of iemand anders wil aanmelden voor wonen of begeleiding bij Profila Zorg, kun je contact opnemen met onze afdeling Zorgbemiddeling. De medewerkers van Zorgbemiddeling bepalen of Profila Zorg aan de zorgvraag kan voldoen. Ook weten zij precies welke zorg en begeleiding mogelijk is.  

Neem contact op met Zorgbemiddeling door te bellen naar (030) 635 75 00 of mailen: zorgbemiddeling@profilazorg.nl.