Bijzondere Mensen Tent 2018

ONE WAY

 

Van vrijdag 18 t/m maandag 21 mei 2018 organiseert Opwekking voor de 48e keer haar jaarlijkse Pinksterconferentie op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen. Het thema van de conferentie is ONE WAY, leven met Jezus door de kracht van de Heilige Geest.

 

Profila Zorg biedt ook dit jaar in samenwerking met Opwekking de Bijzondere Mensen Tent aan.  In deze tent bieden wij een speciaal programma aan voor mensen met een verstandelijke beperking of een ontwikkelingsstoornis. In de Bijzondere Mensen Tent gaan we met elkaar zingen, muziek maken, bidden, knutselen en we luisteren naar verhalen over God.

In de Bijzondere Mensen Tent gaat het er anders aan toe dan in de andere tenten op Opwekking. Er is veel structuur, duidelijkheid, rust en gezelligheid. Ook zijn er extra veel begeleiders en vrijwilligers die een handje helpen. Met elkaar gaan we ontdekken hoe God met bijzondere mensen in contact wil komen en wat God heeft beloofd in de Bijbel.

Inschrijfformulier deelnemers

Voor meer informatie over de conferentie kunt u kijken op www.opwekking.nl.

Meer informatie over de Bijzondere Mensen Tent, mail naar: bijzonderemensentent@profilazorg.nl of meld je hieronder aan.

Vrijwilligers gezocht

Het programma in de Bijzondere Mensen Tent kunnen we alleen aanbieden dankzij de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers. Heeft u een hart voor mensen met een beperking en wilt u zich ook inzetten voor de Bijzondere Mensen Tent? Meld u dan aan als vrijwilliger. Dat kan op de website: www.opwekking.nl/conferentie.

Op het aanmeldformulier voor vrijwilligers kunt u aangeven dat u wilt helpen bij de Bijzondere Mensen Tent. Wij ontvangen uw aanmelding van Opwekking en zullen (per mail) contact met u opnemen voor verdere informatie. Mocht u vragen hebben, mail naar opwekking@profilazorg.nl.