Bijzondere Mensen Tent 2019

Pinksterconferentie Opwekking: DIEPER met de Geest

 

Van vrijdag 7 t/m maandag 10 juni 2019 organiseert Opwekking voor de 49e keer haar jaarlijkse Pinksterconferentie op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen. Het thema van de conferentie is ´DIEPER met de Geest´.

Profila Zorg biedt ook dit jaar in samenwerking met Opwekking de Bijzondere Mensen Tent aan.  In deze tent bieden wij een speciaal programma aan voor mensen met een verstandelijke beperking of een ontwikkelingsstoornis. In de Bijzondere Mensen Tent gaan we met elkaar zingen, muziek maken, bidden, knutselen en we luisteren naar verhalen over God.

In de Bijzondere Mensen Tent gaat het er anders aan toe dan in de andere tenten op Opwekking. Er is veel structuur, duidelijkheid, rust en gezelligheid. Ook zijn er extra veel begeleiders en vrijwilligers die een handje helpen. Met elkaar gaan we ontdekken hoe God met bijzondere mensen in contact wil komen en wat God heeft beloofd in de Bijbel.

Profila Zorg is overigens ook aanwezig op de Mission Boulevard, in een pagodetent. Hier kan je terecht voor een praatje met medewerkers van Profila Zorg, voor jobdating en ook voor diverse workshops, die mede zijn gericht op verwanten. Klik hier voor het volledige programma  op de Mission Boulevard!

Rebecca: ”Het is zo geweldig dat dit er is! Het stelt ons als gezin in staat om naar Opwekking te gaan.

 

Inschrijfformulier deelnemers

Voor meer informatie over de conferentie kunt u kijken op www.opwekking.nl/conferenties/pinksterconferentie

Meer informatie over meewerken in de Bijzondere Mensen Tent? Mail naar: opwekking@profilazorg.nl of meld je aan als vrijwilliger hiervoor via de site van Opwekking. 

Vrijwilligers gezocht

Het programma in de Bijzondere Mensen Tent kunnen we alleen aanbieden dankzij de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers. Heeft u een hart voor mensen met een beperking en wilt u zich ook inzetten voor de Bijzondere Mensen Tent? Meld u dan aan als vrijwilliger. Dat kan via de website van Opwekking. 

Op het aanmeldformulier voor vrijwilligers kunt u aangeven dat u wilt helpen bij de Bijzondere Mensen Tent. Wij ontvangen uw aanmelding van Opwekking en zullen (per mail) contact met u opnemen voor verdere informatie. Mocht u vragen hebben, mail naar opwekking@profilazorg.nl.

Yeb: “Het is zo mooi om te zien dat elke deelnemer, ieder met z’n eigen vorm van beperking, het naar de zin heeft.