Verwantenraad | Voorzitter

Arie Korengevel

Mijn naam is Arie Korengevel. Op 4 december 1949 ben ik geboren en sinds jaar en dag getrouwd met Magda. Wij hebben twee kinderen: onze dochter Martine die getrouwd is met Marco en onze zoon Sander, die verstandelijk gehandicapt is. Wij hebben twee kleinkinderen: Mirjam en Matthijs.

Ik mocht 40 jaar lang een eigen elektrotechnisch bedrijf leiden, dat we enkele jaren geleden hebben verkocht. Momenteel werk ik als adviseur in de elektrotechniek: bestek schrijven, adviseren bij verbouwingen enz.

Als lid van een PKN-gemeente op evangelische grondslag houd ik me vooral bezig met de muziek, met name de techniek. Ook mocht ik 12 jaar lang voorzitter zijn van de cluster beheer en onderhoud in de gemeente. Daarbij ben ik bestuurslid van het Evangelisch Werkverband waarbij mijn verantwoording ligt bij lofprijzing en aanbidding.

Momenteel ben ik voorzitter van de Verwantenraad van Stichting Profila Zorg, alsmede voorzitter van ons woonproject Stichting Maraboehoek waar onze Sander sinds 2003 woont met nog zeven anderen.